måndag, juni 21, 2010

Däckad

Jag bor in mig i den nya lägenheten på ett något extremt sätt: 24 timmar efter att jag flyttat in på riktigt får jag hög feber och däckar i säng/på soffa medan stackars fästmannen rotar i de resterande bananlådorna och diffusa högarna med prylar.
Ni kanske undrar vilken den bokliga anknytningen i det här inlägget är? Den är inte så stor faktiskt. För tillfället hoppas jag på att tillfriskna åtminstone så mycket att jag orkar läsa i mer än tio minuter åt gången.

6 kommentarer:

Cinnamon sa...

Stackare! Vilken tur att du höll sjukan borta till du vart inflyttad. Krya på dig! / Kram

Bokbabbel sa...

det har du rätt i, hellre sjuk nu än under flyttlasset. men allra helst inte sjuk alls! Tack!

Lisa H sa...

Åh, stackare. Jobbigaste tiden att vara sjuk på om du frågar mig. Det är visserligen alltid ûbertrist att vara sjuk, men på sommaren känns det rent ut sagt konstigt att ligga innanför nerfällda persienner med frossa. :(
Hoppas du kryar på dig fort! (och att du orkar läsa något under tiden :) )

Bokbabbel sa...

Sommarvädret har visserligen inte kommit igång ordentligt ännu, men midsommaren lurar bakom hörnet och här ligger jag och kokar av feber. Inte okej! Tack för krya på dig- och läseönskningarna! :)

Maud/En bok om dagen sa...

Fast om du nu är riktigt, riktigt klurig så ser du till att stanna kvar i sängen/soffan även efter det att du har börjat orka läsa... Man ska inte kliva upp och sätta igång med vardagskaoset så där abrupt, vet du! ;-)

Bokbabbel sa...

Bra tips, det ska jag lägga bakom örat! Man vill ju inte få någon följdsjukdom! ;)