lördag, juni 07, 2008

Stockholmslördag

Solen skiner och jag njuter av staden, har plockat upp DN Boklördag och Filter och några böcker ur nyhetshyllan. Härligt! Hur har ni det själv då?

3 kommentarer:

Tekoppen sa...

Jotack bra :)

Jag jobbade för fullt fredag-lördag men på söndagen gick jag ut på stan med en kompis, drack sojalatte och åt glass, promenerade. Väldigt trevligt om än väldigt svettigt! Börjar sommarjobba om två veckor så jag försöker njuta av den lilla ledigheten fram tills dess. Och så försöker jag fundera ut vad jag ska göra i höst.

Anonym sa...

Jag har det alldeles lovely! Solen lyser i Malmö - fortfarande - och jag är precis nygift. Imorgon far vi på bröllopsresa och det känns som man inte har ett bekymmer i världen just nu.

Eller, det skulle väl vara det att vi bara får ta med oss 20 kg packning per man då, så frågan är om det ryms några böcker när allt annat nödvändigt är på plats? Jag kanske helt enkelt packar boklöst så jag MÅSTE köpa nya på flygplatsen ;-)

Ha det så trevligt i Stockholm!

Bokbabbel sa...

tekoppen: njutnjut, det låter som om du brjat bra redan!

anna-lena: GRATTIS! Jepp, den där 20 kg-gränsen är förrädisk för bokmalar, men det där med flygplatsshopping låter som ett säkert kort, speciellt som ni väl har Pocketshop på flygplatsen?