tisdag, juni 03, 2008

Läget är lugnt

Det blir inte så mycket läst eller bloggat men livet är gott och på torsdag åker vi till Stockholm med familjen. Sedan börjar sommarjobbet. Vad sysslar ni med?

6 kommentarer:

Tekoppen sa...

Jag försöker desperat bli klar med studierna innan terminen tar slut. Stress stress stress jag blir galen galen galen. Om mina blogginlägg börjar lyda "Kuckeliku lilla kyckling, så kall ni är om handen" - då vet du att jag har flytt till en bättre mental sfär.

Härligt att livet är gott :) Önskar dig en skön vistelse i min hemstad!

Anonym sa...

Vad ska du jobba med i sommar?, Själv är lilla jag ledig från slutet av juni till mitten av augusti. Och hela tre underbara veckor ska jag spendera i Marocko. I städer, i bergen, på stranden ( med böcker i min hand) och i vattnet lärandes mig vågsurfa. Sedan blir det Sverige, släkt, vänner för hela slanten, innan vi ser malmberget igen.
Hinna med några dagar i Stockholm också.

Anonym sa...

Ett seminarium kvar, sen sommmmmmarlooooov. Eller nästan iaf, ska jobba två veckor, ledig två veckor, jobba en vecka, ledig två och sen lite halvt ledig resten av sommaren. Lagom rörigt. Böcker! Och så underbart att få mer tid att läsa.

Hoppas du får fina dagar i Stockholm! Välkommen hit :)

Anonym sa...

Jag rättar de sista bokanalyserna för året och drömmer om sommarlov och resan till tunisien.

Bara några kvar, men de känns oändliga!

Sommarlov är vad jag vill ha!

Anonym sa...

Jag är äntligen klar med gymnasiet! :D Sista läsdagen var igår så nu är man ledig fram till studenten den 13 juni. Så just nu sitter jag och njuter av att inte behöva plugga ;)

Bokbabbel sa...

men oj, tack för så många svar! Hoppas ni som jobbar/studerar inte stressar ihjäl er, annars låter det skönt med (röriga) ledigheter! Böcker böcker of course! :) Själv ska jag sälja bökcer i sommar - ytvärr per telefon och inte i en bokhandel som jag hade hoppats