tisdag, juni 21, 2011

Dagens citat

Min blogg är i alla fall en del av en varm och trevlig gemenskap som är mer betydelsefull än alla gratisböcker i hela världen.


+1 på den säger jag som förvisso tycker det kan vara intressant att diskutera bokbloggar vs kultursidor, men som blir vindögd av underliga åsikter/kommentarer/påhopp av förståsigpåare och av förlag som mailar bokbloggare som sågat deras böcker. Börjar bli väldigt trött på att upprepa radiramsan "Vi väljer själv vilka böcker vi läser eftersom bloggandet är en hobby och inte ett jobb och därför blir det oftare hyllningar än sågningar vilket dock inte betyder att vi inte vågar såga böcker vi inte tycker om!" Kultursidor och bokbloggar är heller inte samma sak, men de kan väl få komplettera varandra?

5 kommentarer:

...med näsan i en bok... sa...

Jag håller med dig...Kanske tar vi frivilliga, gräsrotsbloggare för mycket ton och utrymme i utbildade litteraturvetares/recensenters ögon..? Alla sorter måste väl få finnas. Det jag särskilt tycker om med bokbloggar är att det finns alla soretr, att alla har sin speciella stil. Det finns någon för alla bokälskare:)
Fint sagt av Enligt O

Bokomaten.. sa...

Visst är det ett fint citat.=) Hon är så bra, Enligt O.=)

Bokbabbel sa...

... med näsan i en bok: sen finns det ju dessutom många litteraturvetare bland bloggarna också, men det verkar också glömmas bort

Bokomaten: +1 igen! :)

enligt O sa...

Tack BB för citat, länkning och allt. Gruppkramande ftw!

Bokbabbel sa...

BB, oj hjälp vilket smeknamn! :D Ingen orsak, tack själv för fina skriverier!