måndag, november 17, 2008

Charlie

- Jag tyckte, att mitt liv hade blivit vackert, därför att du fanns till i det. Men du tyckte kanske alldeles tvärtom - säg, gjorde du det?

- Margareta Suber: "Charlie"

7 kommentarer:

Tekoppen sa...

Åh - fina läsminnen får du att återvända! Inser mer och mer att jag var för ung för att uppskatta Charlie på den tiden då jag läste Subers bok.

Bokbabbel sa...

*bugar mig*
Det är roligt att påminnas om bra läsupplevelser. Och "Charlie" är ju väldigt tunn, så den kan du kanske klämma in i ditt lässchema?

Tekoppen sa...

Haha, hallå där, den tanken hade jag inte ens tänkt :) Och just nu är lässchemat alldeles ovanligt stressigt, så någon Charlie får inte plats. Men om någon vecka kanske... tack för knuffen ;)

Bokbabbel sa...

Stackars Charlie står där och knackar övergivet på din dörr...

Tekoppen sa...

Sluuuta... du får mig att känna mig så elak! Vilket stort brott, att avvisa en bok. *ryser*

Nu kommer jag drömma hemska mardrömmar. Charlie (huvudpersonen) har ju verkligen ett behov av medmänsklighet och förståelse. Och Charlie (boken) är så bortglömd att det skär i själen. Även om de senaste åren inneburit en viss ändring på den fronten.

Anonym sa...

Åh, Charlie! Den låg länge på mitt sovrumsgolv i väntan på att läsas, men detta skedde aldrig, så den återlämnades till bibblan. Måste åtgärdas nuuuuu!

Bokbabbel sa...

Men så ni behandlar stackars Charlie; stänger dörren så att hon inte kommer eller slänger henne på golvet :P

Nå, såååå bra var den inte, var bara intressant läsning och tyckte om vissa fina citat!