måndag, juli 05, 2010

Fail or success?

För en vecka sedan skrev jag om att vi bokmalar ska ägna lite mera tid åt läsning av böcker. Efter det har min bloggstatistik för första gången sedan jag registrerade mig på Google Analytics pekat på minus.

Nu vet jag inte om jag ska känna mig väldigt stolt eller väldigt dum.

10 kommentarer:

Magnus Axelsson sa...

Du har mer makt än du tror ;)

Nästa gång kan du ju propagera för att alla borde läsa din blogg i stället för böcker. Då skjuter nog statistiken på analytics i höjden.

Bokbabbel sa...

Ja, så måste det vara :) Tack för tipset, jag ska se till att smyga in lite hjärntvätt mellan varven!

Lisa sa...

Oups, så kan det gå..!
Har själv haft fullt upp med sol, bad och god mat med vänner så jag får väl anse mig skyldig till mindre frekvent besökande till din blogg. Men jag har ju inte ersatt det med bokläsning som du uppmanade till... :P

Bokbabbel sa...

Haha, inte meningen att peka ut någon ;) Ja, det är klart att mångas sommarledigheter har kommit igång och vädret har ju varit fantastiskt, så då har man väl lite bättre saker för sig än att läsa min blogg, hur bar den än är ;)

Frida sa...

En liten fråga. Det står när man ska registrera sig på google analytics att det är för företag. Måste det vara det eller kan man registrera sig som privatperson också?

Bokbabbel sa...

ojdå, det har jag inte ens märkt, men jag vet en massa privatpersoner som registrerat sig så det borde nog inte vara någon fara!

Anonym sa...

Haha! :)
Jag tror iofs att alla bloggar lider av ganska dålig besöksstatistik för tillfället, det verkar som att många bloggläsare föredrar att tillbringa semestern utomhus istället för framför datorn av någon konstig anledning...

Bokbabbel sa...

ja jag förstår inte, vilka lustiga individer..! :P

Magnus Axelsson sa...

Även Bookshelf Porn verkar ha lyssnat på dig.

http://bookshelfporn.com/post/772477548

Bokbabbel sa...

Den där bilden har faktiskt förekommit även på min blogg under samma tema tidigare:

http://bokbabbel.blogspot.com/2009/05/lasa-lasa.html

Men diger research Magnus, wow!