torsdag, juli 07, 2011

Renovering schmenovering

Den här veckan har känts lite tung:


Men nästa vecka hänger jag på låset igen! Jag har läshungrigt reserverat några kap och de flesta borde gå att hämta ut när biblioteket öppnar igen. Jag talar alltså om Sommarhuset/Anna Fredriksson, Den femte årstiden/Mons Kallentoft, Whatever You Love/Louise Doughty, Deceptions/Rebecca Frayn och Farligt att förtära/Maria Lang. Ser ut att bli en bra lässommar, methinks!

10 kommentarer:

Ika sa...

Tur att det bara varar en vecka! Vilket bibliotek är det här? jag är ju i Österbotten den här veckan och berörs inte alls, men blir ändå nyfiken.

Och så tycker jag att man kunde ha fått sina reservationer till ett annat bibliotek...

Helena sa...

Men gud vilket bra bibliotek du har! Mitt har då inte Deceptions, och knappt någon av de andra heller. Visst, jag skulle kunna låna inne i stan men det gör jag nästan aldrig av någon anledning. Jag kanske aktivt letar efter anledningar att köpa istället.... :)

Vad kul med Lang! Farligt att förtära ska jag skriva om snart (inga spoilers, så du behöver inte vara orolig). Det är boken med högst body count i Langs produktion!

Bokbabbel sa...

Ika: Det var mitt lokalbibliotek, Hagalund :) Iofs finns det ju typ 20 andra att välja emellan, men vissa av böckerna hade jag reserverat för länge sedan så de var ändå på väg dit.

Helena: Jag har lyxen att ha tillgång till hela huvudstadsregionens samlade bibliotekskatalog, bara att reservera boken och be att få hämta den på lokalbiblioteket! Men ibland beter jag mig helt ologiskt och blir besviken över att boken finns på biblioteket just för att jag inte får köpa den. Flippad bokhamster, det är jag det!
Ja, jag läser gärna mer om Puck, ska försöka få till en liten anteckning om "Mördaren ljuger aldrig ensam" först! Googlade Maria Lang för att kolla vilka de följande Puck-böckerna var och hamnade - surprise surprise på TGLLT! :D

Emma sa...

Hemska tanke om bibblan skulle få för sig att stänga under sommaren. Själv hade jag självdisciplin nog igår att bara lämna tillbaka en bok och inte dra hem fler, att-läsa-högen är rätt hög nämligen. Det hjälpte dock kanske med att bibblan inte ens hade öppnat när jag var där och petade ner boken i lådan....

Bokbabbel sa...

Nå, som sagt har jag ju fler att vända mig till isf, men det känns nog bra att lokalbibban ska öppna igen! Smart idé det där med att lämna in före de öppnar! :D

Metta Karlsson sa...

Oj,helt stängt är ju ovanligt att man ser. fick bibliotekarierna lite gratis semester då eller? ;)

Bokbabbel sa...

Böcker x3: Jag antar det ja. Lästid alltså, fräckt!

Elins VFU blogg sa...

hahah så typiskt att sånt händer, tur att det bara var ne vecka i alla fall!

Jag gillar din blogg så du kanske kunde ge mig några tips?

Bokbabbel sa...

Bokslukaren: Tips på vadå? Böcker eller andra bloggar? Bloggar hittar du i länklistan till vänster och alla recensioner finns under kategorin "läst"!

Pacific Tour India sa...

Amazing post or Article Awesome Happy to Read thanks for Sharing keep Posting.
Pacific Tour India
Shimla Manali Tour
Shimla Manali With Dharamshala
Jannate Kashmir Tour
Leh Ladakh Tour