onsdag, juli 13, 2011

HP7


Ikväll är det dags för Harry Potter and the Deathly Hallows Part Two (puh vilken lång titel!) i 3D! Som vanligt har jag glömt bort att i god tid läsa om boken före filmen, men kanske är det bra att ha böckerna som tröst när filmerna är slut? Själv var jag inte förtjust i HP7:ans epilog, får se hur de gjort det i filmversionen. Ska ni se filmen?

17 kommentarer:

Cilia sa...

Åh jag ska oxå se den ikväll! Orkade inte läsa om böckerna så jag såg om alla filmerna istället ^^
Jag är oxå himla nyfiken över slutet, personligen så tror jag dem kmr göra en annan epilog än den i boken, men vi får väl se :)

J sa...

Jag hoppas verkligen att epilogen inte filmas, för den tyckte jag inte om alls. Ska se filmen på lördag så jag får väl se då. =) Önskar dig en härlig biokväll!

Bokbabbel sa...

Cilia: Även min biodate lillebror hade sett om alla filmerna, själv såg jag bara ett sammanfattande klipp på YouTube :) Intressant att ni tror att de helt lämnar bort epilogen, det tror nog inte jag. Även sista LOTR-filmen var ju full av söta scener

It's a literary thing: Tack!

Cinnamon sa...

Skase filmen nästa vecka och är spänd på hur de kommer göra.. Mitt biosällskap har inte äst någon av böckerna.

Emmas Bokhylla sa...

Ah, jag langtar sa otroligt mycket efter den, dock komemr den inte hit an pa ett tag...

Bokbabbel sa...

Cinnamon: Heh, min lillebror läser typ inget annat men böckerna har han slukat!

Emma: Äsch då! Men den som väntar på något gott..!

a-lo (the book pond) sa...

Såklart jag ska! Har inte kunnat läsa om böckerna (tar för lång tid!), men sett om nästan alla filmer till dags dato, fixat barnvakt och bokat biljetter till nästa vecka. Så jag är redo! Och jag vill se epilogen så jag kan få tjuta lite i biomörkret :)

Bokbabbel sa...

Du låter well prepared A-Lo! :) Äh, tjuta kan man väl för att allt är slut? ;)

Holly Hock sa...

Japp, imorgon ska jag se den! Försökte hinna se om filmerna nu innan, men hann inte så långt. Ska dock se om part 1 imorgon precis innan. Skriver du recension imorgon och vågar man läsa den även om man ännu inte sett filmen? /Therese

Bokomaten sa...

Finns det någon som inte ska se? Gissar på 8 miljoner sålda biljetter i Sverige.;) Nä, men nästan i alla fall. Är så sugen så jag hoppar lite på stolen, men väntar till vi är i USA så man kan se den på ngn fräckestor biograf.=) Vet inte riktigt om jag hoppas eller inte på epilogen. Gillade inte riktigt den i boken men misstänker att den är med i filmen ändå. För att förhindra fortsättningar.;)

Bokbabbel sa...

Holly: jag vet inte om det blir recension då jag vet att så många ska se filmen iaf. Om det är nåt jag vill kommmentera är det ju mest små spoilers...

Bokomaten: Uuh, cool med USA-bio, det kan sannerligen vara en upplevelse! Heh, epilogen kan ju ge upphov till huuur många fortsättningar som helst ;)

Holly Hock sa...

...och små spoilers är ju kul att läsa om man också sett filmen! /Therese

Lisa sa...

Jag grundade med lite HP7:1 i söndags och såg den 23:59 i tisdags nördig som jag är :) Jag blev inte besviken :) Säger inget om den där epilogen... :) Hehe! Trevligt filmtittande!

Bokbabbel sa...

Holly: Noterar din åsikt!

Lisa: Ja, nu har jag ju också sett den. Tydligen blev dett nytt tittarrekord i Finland igår :)

Hannah sa...

HP 7.2 Någon annan som störde sig på den stoiska Harry Potter?

Emmas Bokhylla sa...

Klart som korvspad att jag skall se den! Nar den kommer till Tanzania, det vill saga...!

Bokbabbel sa...

Hannah: han har väl varit lite stoisk och tyst lidande rätt länge redan?

Emma: Och när är det månntro?