måndag, mars 23, 2009

T r ö g t

Men suck. Läser jag långsammare än förut? Läser jag tjockare/svårare/sämre böcker än förut? Har jag mer att göra, så att jag inte hinner läsa? Är det mina försvagade ögonmuskler som fortfarande inte fått hjälp av glasögonen som sinkar mitt läsande? Eller varför går det så trögt??

(Och har ni märkt att än fler bokbloggar går på sparlåga, oh nein, vad är detta?)

7 kommentarer:

Tekoppen sa...

Jag vet hur det känns. Jag läser nästan ingenting just nu. När ens självbild bygger på läsande känns det lite... störigt.

Fia sa...

Japp, jag har varit i precis samma sits ett bra tag nu även om jag sakta arbetar mig tillbaka genom lättlästa chicklits...

Anonym sa...

Me too. När jag typ missade bokrean helt började jag fundera på om jag verkligen gillar böcker så mycket som jag påstått... Förhoppningsvis nåt övergående.

Bokbabbel sa...

I min studiestad har människor varit förkylda gud vet hur länge, men tydligen härjar det något "läsvirus" på nätet! Huu! Det känns verkligen lite tröstlöst. Jag vill också hitta tillbaka till läsningen, jag funderar på om graphic novels vore en lösning?

Anonym sa...

Jag instömmer helt med känslan - det går trögt att ta sig igenom bokhögen.

Bokbabbel sa...

Det är nästan så att jag blir ledsen över att så många kommenterar på detta inlägg - jag vill inte att alla ska vara drabbade av "läsproblem"

Anonym sa...

Ja, trögt går det verkligen. :/
Men själv kan jag skylla på att jag läser ganska långsamt och dessutom har en del kurslitteratur att gnata mig igenom... märker i sommar om det stämmer.