onsdag, mars 17, 2010

Förlagslunch

På fredag ska jag träffa en representant för Söderströms förlag för att diskutera bokbloggar. Spännande! Håll tummarna för att jag inte kollrar bort mig eller blir star-strucked inför en person som jobbar i förlagsbranschen! :)

Och om ni har något på hjärtat angående ämnet (eller annars bara vill förmedla era hejarop) så vet ni ju var kommentarsfältet finns!

7 kommentarer:

Jessica (ord och inga visor) sa...

Jag hittade kommentarsfältet och säger lycka till!! det kommer säkert gå hur bra som helst. :) glöm inte att rapportera om det hela här sedan.

Tekoppen sa...

Jag såg rubriken på inlägget i min RSS-läsare och tänkte, "Hm, måste vara Johanna Nilsson, vem annars skulle gå på förlagslunch?" Men ser man på! Det var Magix :) Fast jag väntar med det riktigt rungade hurra:andet tills den dag då du har förlagslunch för att fira din första bok! För en sådan hoppas jag på att få läsa någon vacker dag :D

Vixxtoria sa...

Heja!

Jag hoppas att förlagen är lite mer positiva till bloggandet än media i allmänhet (jag börjar bli trött på alla ovettsskopor och kängor som så svepande delas ut till "bloggare" i tid och otid). Man kan tänka sig att i googlandets tid så borde bokbloggandet betyda en hel del – när folk googlar på en författare eller bok kommer de nog lika ofta till en bokblogg som till ett förlag. Så tala om för förlaget att de ska smöra riktigt ordentligt för bloggarna!!

P.S. Nu har jag äntligen läst ut Du sköna nya värld, och så tänkte jag länka till något du skrivit om boken, men jag hittar egentligen inte något riktigt ordentligt inlägg om boken, bara lite korta omnämnanden, och att du skrivit en uppsats om boken. Är det bara jag som lyckas söka dåligt på din blogg, eller har du inget "huvudinlägg" om boken nånstans?

Bokbabbel sa...

Jessica:Tack och såklart!

Tekoppen: Åh, ett sådant hurra väntar jag gärna på! Och jag ska hurra så det hörs till Sverige när du bloggar om samma sak! :)

Vixxtoria: Du har så rätt, och precis det där med googlandet är ju en bra point.
Jag kollade upp Huxley-skrivandet och ve och fasa, du har ju rätt! Här rekommenderar jag boken till höger och vänster och så har jag inte ens haft vett att skriva om den! Det här ska rättas till å det snaraste!

Vixxtoria sa...

Åkej. Jag ser fram emot det. Jag tror att jag kommer skriva något ganska snart också (jag har kört fast just nu, i och för sig, men det tar sig antagligen).

Hellre barfota än boklös sa...

Nej men vad roligt att bli inbjuden av ett förlag för att diskutera bokbloggar! Heja dom! Ser fram emot att få läsa hur det gick och vad ni pratade om.

Bokbabbel sa...

ja, det var bra gjort och PR-chefen var otroligt trevlig! Rapport kommer i dagarna!