fredag, juli 17, 2009

Dramatiskt slut på semestern

Min båtsemester hann vara i 1,5 fantastiska dygn innan jag hoppade ombord på våra bekantas båt. Och landade snett. Nu, många timmar senare är jag hemma igen; fotbladet är brutet, vristen är stukad, kryckorna i användning och jag själv mycket besviken.

Får väl läsa semesterböckerna härhemma med benet uppallat på en stol i stället. Inte alls lika roligt kan jag säga er.

10 kommentarer:

fia sa...

men tur ändå att du i alla fall har armarna intakta så att det inte är några problem att hålla i böcker... skämt å sido, vilken himla otur! kan inte vara någon höjdare att hoppa runt på kryckor. hoppas du iaf slapp gips i sommarvärmen.

snowflake sa...

Nej, vad trist! Och ont. Stackars dig.

Bokbabbel sa...

Jepp, tack och lov slapp jag gips, och p.g.a. ytterst hindrad rörlighet finns det inte mycket annat att göra än att placera mig i soffan eller på balkongen och läsaläsaläsa ;)

Fia: Nej, armarna är tack och lov intakta, bara mörbultade efter fallet

Arina sa...

Tråkigt. Men du kan ju som sagt ägna dig åt favoritsysselsättningen, utan dåligt samvete över en massa andra måsten.

a-lo sa...

Aj, poor thing. Fast som sagt, nu kan du ju obehindrat ägna dig åt läsning, för sjuklingar ska väl ändå hålla sig långt från handling, matlagning, städ, tvätt etcetera för tillfrisknandets skull ;-)

Bokbabbel sa...

Jepp, det är väldigt svårt att göra någonting alls med kryckor. Lite dåligt samvete får jag för att jag iaf inte i början kan ta mig till jobbet, men det där hushållsarbetet får jag nog bara övervaka från soffan :P

Lyrans Noblesser sa...

Nej fy så trist! När jag var gipsad fick jag taxi till jobbet. Det var billigare för FK än att betala sjukpenning.

Paperback Lover sa...

Nej fyy så trist. Stackars! Jag stukade min fot under midsommarhelgen (man ska inte spela fotboll barfota utan uppvärmning) som lyckligtvis blev väldigt mycket bättre redan första veckan. Men jag kan fortfarande inte springa, hoppa eller gå i högklackat. Jag lider med dig!

Bokbabbel sa...

Usch då, så seglivat. Sommaren är farlig :P

Marika sa...

Nej, vad synd att din båttur blev förstörd, och på det sättet till råga på allt. Jag hoppas det läker snabbt och inte gör för ont!