lördag, september 26, 2009

Vad gör ni andra?

Hej ni alla i bloggosfären? Bokmässebesökarna har jag kolla på tack vare intensiv rapportering - tack för den! - men vad gör ni andra? Shoppat trösteböcker än? Berätta berätta!
Själv kom jag hem i gryningen efter den akademiska festens slutkläm, oj vad kul det var! Inget bokshoppande med andra ord, men lite läsning åtminstone. Inte helt fel det heller. (Och helgen är ju inte över än ;))

6 kommentarer:

Jessica (ord och inga visor) sa...

Haha, ja det är verkligen intensiv rapportering som äger rum från bokmässan, kul och suktande. Nästa år är vi också bokmässereportrar! Jag ska göra min tröstshopping imorgon på adlibris tänkte jag, får se hur många böcker jag unnar mig och vilka det blir... svårt att välja!

Paperback Lover sa...

Jag har för ovanlighetens skull bloggat en del under helgen. Men jag har också njutit av att ligga i soffan och läsa Vi, de drunkade som är en helt fantastisk berättelse. Imorgon ska jag kolla in Åhléns höstbokrea och leta guideböcker för ett land jag troligtvis kommer att tillbringa mycket tid om några månader.

snowflake sa...

Jag har både shoppat och deltagit i min egen litterära lek http://snowflakesinrain.wordpress.com/2009/09/25/litterar-icke-goteborgsk-helglek/ och i Vixxtorias citatkedja
http://ombockersomjaghunnitlasa.blogspot.com/2009/09/citatkedjan-for-folk-som-inte-har-ont-i.html och sorterat in böcker i en nyköpt hylla.
Allt känns bra!

a-lo sa...

Jag har också gjort ett inlägg hos Snowflake :-) Samt läst, varit på kräftskiva och ägnat mig åt en helt annan kulturell aktivitet än bokmässa, nämligen Malmös gallerinatt. So-so substitut kan jag tänka, men det var ändå ganska kul.

Anonym sa...

Jag har sträckläst Lionel Shrivers "Dubbelfel", pysslat, druckit vin & ätit middag hos en vän och tentapluggat.
Lite nöjen, lite måsten.

Bokbabbel sa...

Man kan alltså roa sig även om man inte är på bokmässa ;)

Eventuell shopping vill jag läsa om antingen här i kommentarerna eller sen på era bloggar!