söndag, mars 13, 2011

Otippad liknelse

Hört på jobbet:

Alltså den här Sofi Oksanens Utrensning är bara så skiiit, jag fattar inte att hon fick Finlandia och allt, hon skriver som typ nån Twilight!

9 kommentarer:

Evalinn sa...

Haha, och jag som just läste den i natt och äääälskade den! :-) Fast det är klart, jag har ju inte läst Twilight, jag kanske skulle älska dem också? ;-)

Nattens bibliotek sa...

Jag som tyckte så mycket om den.

Västmanländskan sa...

Oj, det var verkligen otippat i samband med den boken!

Metta Karlsson sa...

Hahaha

Bokbabbel sa...

Orsaken till att jag skrev det här inlägget var ju nog att jag inte riiiiktigt håller med personen bakom citatet :) Så detta ska varken avskräcka er från att läsa Utrensning eller uppmuntra till läsning av Twilight. De är nog väldigt olika. Men det är nu bara min åsikt :)

Bokomaten sa...

Vilken underbar jämförelse!=) Och helt absurd! Nog det mest osannolika utalandet iår!

Bokbabbel sa...

Mycket stolt över mig själv som inte fnissade högt där jag stod några meter bort!

camilla sa...

Jag skrattar högt!

Lite uppmuntrande är det iaf att personen som yttrade det åtm har läst några böcker: Utrensning, (minst en bok från) Twilight och nån tredje som väl måste kunna definieras som bra (som han/hon hade som referenspunkt). Månne en läsare i vardande?

Bokbabbel sa...

Ja, personen var bara väldigt högljudd men i övrigt var det charmigt när de gick omkring och personen kommenterade var och varannan bok. Helt klart en storläsare rentav, men med lustiga liknelser :D