tisdag, december 18, 2007

I-landsproblem

Jag ska alltså på kombinerad stads- och solsemester med start på nyårsdagen och nu behöver jag lästips, framför allt på "vanliga" romaner och inte deckare (har många olästa deckare hemma men skulle gärna ha med mig något annat än sådana även om jag älskar den genren). Har tittat på boken "Arthur och George" av Julian Barnes eftersom den verkar vara av så trevlig tjocklek - tillräckligt tjock för att det ska vara värt att köpa den, men ingen tegelstensroman som man inte orkar hålla uppe ifall man ligger och läser ;). Har någon av er läst den? Är den värd något? Alla andra lästips emottages också med tacksamhet!

2 kommentarer:

Hermia Says sa...

Nu är kanske böckerna packade och resan påbörjad men det blir förhoppningsvis fler... Under en resa i Västindien ett par veckor i november var en av mina medtagna böcker just "Arthur & George". Den fungerade utmärkt som semesterläsning! Trevlig resa! Och trevlig blogg!!

Bokbabbel sa...

Nej, jag åker iväg först på nyårsdagen =) Jag har gjort de flesta bokvalen redan, men ska ännu till bokhandeln innan jag åker så det kan hända att en och annan bok följer med ännu... :P

Trevligt att du hittat hit, din blogg verkade också trevlig, vad roligt med en ny bokblogg att följa! =)