onsdag, februari 25, 2009

Note to self

Ni vet den där känslan när man har mycket att göra med skola/studier/arbete och inte hinner slappa hemma med sina kära böcker. Då smyger sig ibland den där känslan om att "det kunde ju vara skönt att vara hemma en dag på, bara en liiiiten förkylning som gör det legitimt..." NEJ, säger jag, stopp och belägg! Alltid alltid lyckas man glömma bort (förtränga) hur dåligt man egentligen kan må. Nu är jag inte ens speciellt förkyld, dras med lite feber, huvudvärk och en enorm trötthet, men det är inte roligt! Och det allra värsta och mest typiska; speciellt mycket orkar man ju inte ens läsa! Snarare blir det att häva i sig té och DVD-boxar på löpande band på ett väldigt icke-mysigt sätt. Blääh säger jag! Det är inte roligt att vara sjuk!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Känner igen mig! Tänker själv ibland att det vore ganska skönt om man kunde vara lite sjuk. Det typisk är väl att när man väl blir sjuk så är det oftast något roligt som man går miste om ;)

Ps. Ser att du länkar till min gamla blogg bokmarkt.blogg.se. Roligt att du finner min tillräcklig intressant att ha den i din lista. Jag har dock bytt adress till bokmarkt.hundora.se. Har nämligen lagt den under min egen domän :)

Arina sa...

Så sant! När man är sjuk brukar man inte ens ha någon glädje av den tiden man ändå skulle varit ledig. Det är mycket sällsynt att man är exakt så sjuk att man kan stanna hemma med gott samvete utan att för den skull må skit.

Bokbabbel sa...

hundöra: Just det, det finns dessutom risken att man missar nåt kul! Har ändrat adressen nu, tack för att du påpekade, jag hade ju märkt det men glömt att ändra adressen varje gång :P

arina: Nej just det, så ligger man där och allt är bara blä :P