lördag, december 23, 2006

Juletider

Jag vill genast passa på att be om ursäkt för att jag har blivit så otroligt dålig på att uppdatera här. Hela hösten har varit stressig, först av program och sedan av skolarbete. Nu är allt inlämnat och jag har åkt hem till familjen. Tyvärr blev nedan nämnda promenad med Khemiri aldrig av, min "tjänst" behövdes sen heller inte. Däremot såg jag honom på författarkvällen, han talade intressant och roligt, var väldigt tjusig och signerade min nya "Montecore"-bok. Den var förresten riktigt bra, läs den.

När juldagsmorgon glimmar... åker familjen och jag iväg till det soliga Aruba för tio dagar. Det skall bli underbart, och bokmalen jag har naturligtvis laddat upp med böcker. Det blir deckare för hela slanten; Elizabeth George, Karin Wahlgren, Leena Lehtolainen, Camilla Läckberg m.fl.

Nästa år skall jag försöka uppdatera flitigare! Då skall jag också gå en skrivarkurs i några veckor, så det ser jag framemot.
Jag önskar alla mina eventuella läsare en riktigt god jul och ett gott nytt år! På andra sidan nyår och Aruba-resan följer i alla fall statistik för läsningen under år 2006.